Agurkane kjem!

Publisert: - Oppdatert: 22.06.2017 kl 18:33

Me er på veg inn i den tida journalistar fryktar mest.

 
Ingen fare for overoppheting

Publisert:

Svaksynte Eline Øidvin fra Tau fikk en opplevelse for livet da hun løp marathon på Svalbard med isbjørnvakter langs løpstraseen.

 
Sesongen godt i gang

Publisert:

Golfentusiast Stian Helland gleder seg over at golfsesongen er godt i gang også hos Preikestolen Golfklubb.

 
Vår

Publisert:

Blomar, fuglar, folk og fe – ja, alt vaknar til liv. Ei herleg tid som eg kvart år tenkjer at skal nytast, men kvar vart den eigentleg av?

 
Pavlova - den perfekte 17. mai-kaka

Publisert: - Oppdatert: 11.05.2017 kl 13:55

Pavlova er enkelt å laga, både om ein kjøper ferdig marengs eller lagar sjølv.

 
Våre valg kan endre liv

Publisert: - Oppdatert: 05.05.2017 kl 08:20

Norge bidro med rekordhøy bistand i fjor, med 1,11 prosent av bruttonasjonalinntekt (Norad). Men hvorfor trenger mennesker i andre land våre penger når de er mye rikere enn oss på naturressurser?

 
Kvinnelege boknarar

Publisert:

Hjelmelandsbuar er sauer og røyking er sunt. Seier statistikken. Eller eg, alt ettersom.

 
Drømmetur i Nord

Publisert:

Jeg har alltid drømt om å få fanget det vakre nordlyset som er i Nord-Norge med kameraet mitt. I vinterferien gikk det i oppfyllelse - ENDELIG!

 
 
Solskinnshilsen fra Bali

Publisert:

For Anne Siv har yoga blitt en livsstil. Hun forteller i dette blogginnlegget om hvordan hun bruker yoga i hverdagen og hvordan det påvirker og forandrer livet hennes til det bedre.

 
Annerledes tur til litla Tibergfjellet

Publisert:

Det er alltid spennende å finne nye turmål, og å finne nye og alternative veier til turmålet. Jeg har lenge hatt lyst å finne ut om det finnes en annen sti til Litla Tiberg- og Tibergfjellet på framsiden av fjellet og med utgangspunkt i runden rundt Gramsfjellet og opp i Skardet mellom Tiberg og lit...

 
Lengter mot vår og grønt gress

Publisert: - Oppdatert: 30.03.2017 kl 14:11

Vinteren er en trist for oss golfere. Vi ser på TV på turneringer fra Hawaii og Dubai og sitter bare og kribler i sofaen. Tar meg selv i å sitte å trene på rett grep hvis jeg har noe som ligner på en golfkølle i hånda.

 
Ingen spøk

Publisert:

Aprilspøkar er ikkje som før.

 
Birken i blinde

Publisert:

Eline Øidvin ser bare 10 prosent på det ene øyet, men det stopper henne ikke fra noe. De siste årene har hun deltatt i flere maraton rundt omkring i verden. Så bestemte hun seg for at hun hadde lyst å prøve å gå langt på ski.

 
Ein hyllest til kvardagsmennesket

Publisert:

Det vil ikkje bli skrive så mykje om morfaren min i historiebøkene. Det vil det ikkje om dei fleste av oss. Likevel fekk han bety så mykje for så mange.

 
Livet på landet

Publisert: - Oppdatert: 06.03.2017 kl 08:44

Birgit Alvseike Valheim bur på Valheim gard i Årdal saman med mannen og dei to sønene.

 
Foreldremøte Uganda-style

Publisert:

I Norge handler gjerne foreldremøter om læringsmiljø, trivsel, lekser, regler for mobilbruk osv. I Uganda er det helt andre ting på agendaen. I Norge er slike møter en selvfølge, og kanskje litt småirriterende i en hektisk hverdag. I Uganda finnes det fremdeles foreldre som aldri vil få muligheten t...

 
Skinn er inn

Publisert:

Cognacfarga skinn og skinnimitiasjon passar like godt til spisestovestolen som til skjørtet, synest Hilde Hauge.

 
Den mest utfordrende stillingen i yoga

Publisert:

Savasana er den mest brukte yoga-stillingen for å roe ned hodet, lindre stress, hodepine og mild depresjon, men det kan være utfordrende å klare å tømme hodet for tanker og bare slappe av.

 
«Welcome to Scotland!»

Publisert:

Jørpelandsgutten Pål Fjelde har hele livet vært innstilt på å bli fotballproff. Kontrakten med Bryne FK gikk ut i 2016, da vendte 22-åringen nesen mot Storbritannia.

 
Lidenskapelig fotograf

Publisert:

For snart tre år siden kjøpte Tobias Eskeland (17) fra Fister sitt første speilreflekskamera. Siden har mye fritid blitt brukt til å ta bilder av dyr og landskap. 17-åringen forteller i sitt første blogginnlegg om seg selv og hobbyen sin.

 
Fra Vågen til Førlandsåsen

Publisert:

Lørdag 7. januar, det er tørt, lyst og vi må ut å bevege på oss. I dag skulle vi gå turen fra Vågen til Førlandsåsen. Fint vær og midt i blinken for en tur ut i heia.

 
Uganda på 80 dager 

Publisert:

Serina er nå hjemme fra Uganda, og har laget et sammendrag av de 80 dagene hun var i Uganda.

 
Velkomen, 2017!

Publisert:

Eg har bestemt meg. 2017 skal bli eit bra år. Nå kan det bare gå ein veg, og det er opp.

 
Forbereder seg til VM i  terrengsykling

Publisert: - Oppdatert: 24.01.2017 kl 12:53

Jeg må innrømme at jeg gru-gleder meg til å delta i terrengsykkel-VM for Master i 2017. Ideen om å delta kom høsten 2015, og det tok en god stund før jeg nevnte denne ideen til kona. Jeg var usikker på hennes respons, tommel opp eller tommel ned, hm. Jeg må nok innrømme at jeg var ganske usikker s...

 
Golf-flyktning

Publisert:

Når høstmørket senker seg over landet, flykter mange golfere sørover for å finne grønt gress og shortsvær. Jeg og min familie har de siste åra innkvartert oss i Meloneras på Gran Canaria for å korte ned den triste og mørke høsten.

 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Solabladet

Sandnesposten

Bygdebladet

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

ANNONSE