Jobber for at kulene skal rulle videre

Eierne av bygget ønsker fortsatt bowlingvirksomhet.

Strand Bowling gikk nylig konkurs, men eierne av bygget har ikke gitt opp håpet om å få kaste bowlingkuler også i framtiden. Nå søkes etter nye drivere.

Tekst:

Publisert:

Strandbuen.no
Strandbuen A/S

Strand Bowling måtte kaste inn årene nylig. De tidligere eierne maktet ikke å få økonomisk lønnsomhet. Kommunens innbyggere var ikke flinke nok til å benytte seg av tilbudet og dermed havnet selskapet i skifteretten.

Eierne av huset i Jørpelandsvågen har derimot ikke gitt opp håpet om at bowlingen kan fortsette. De har nylig gått ut og annonsert etter nye drivere.
– Vi som eier bygget kjøpte opp boet etter konkursen. Det betyr at banene og utstyret fortsatt er på plass. Nå ønsker vi å finne ut om de er interesse hos noen for å fortsette virksomheten, sier Helge Alsvik som er medeier i bygget.

Han opplyser at de allerede har hatt noen henvendelser.
– Vi har noen interessenter som lukter på det. Så vil tiden vise hva det blir til. Det blir nok noen visninger den kommende tiden så får vi deretter se hva som skjer, sier han og legger til at dersom ingen ønsker å drive virksomheten, så vil anlegget bli revet ut. Da kommer det neppe noen gang tilbake.

Et annet spørsmål er tilstanden på anlegget.
– De forrige eierne slet litt og gikk nok etter hvert tomme for energi. Derfor er det nok litt etterslep på vedlikeholdet, men anlegget fungerer bra og med litt arbeid er alt på stell igjen, svarer Alsvik.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Har overtatt kaien i Vågen
ANNONSE
Treng ein halv million til klubbhus
 
Vogntog i grøfta
Prøver igjen med ny boks til turboka
Mekling om gang- og sykkelsti
 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Solabladet

Sandnesposten

Bygdebladet

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

ANNONSE