Slo verdsmeister i NM-stafett

Publisert:

Dei to løparane frå Hjelmeland IL, Erlend Widerøe Hennig og Tobias Topp Sandvik, klarte ikkje å ta seg til finalen i sprintstafett i NM i Alta, men gjekk eit godt løp.

 
Staal knuste Lura - klar for første cuprunde

Publisert: - Oppdatert: 05.04.2018 kl 08:24

Staal slo Lura hele 6-1 i andre runde i NM-kvalifiseringen, etter blant annet fire mål av de siste sesongers storscorer, Even Østensen.

 
Kan bli nøkkelspiller for Staal

Publisert: - Oppdatert: 03.04.2018 kl 11:18

Staal kan ha gjort en svært så verdifull signering for denne sesongen, da de fikk underskriften til islendingen Hinrik Atli Smarason. Onsdag kveld spiller han og resten av Staal-laget ny cupkamp.

 
Tidligere Staal-spiller er klar for Start

Publisert:

Mathias Bringaker fra Jørpeland skifter klubb og blir eliteseriespiller igjen.

 
Konkurrerer i synkront kunstløp

Publisert:

Stavanger Pearls er det eneste synkronlaget i kunstløp i Norge, og Maria Aakre fra Jørpeland har vært med siden starten i 2012.

 
Scoret fire mål for MIL

Publisert:

MILs nyervervelse fra Staal laget alle målene da MIL vant 4-2 over Lura i en treningskamp.

 
Tok revansj på hjemmebane

Publisert: - Oppdatert: 11.03.2018 kl 21:18

Lørdag tapte staalherrene med syv mål mot Varhaug i Jæren Sparebank Arena. Søndag tok de revansj og vant 26-18 mot samme motstander i Strandahallen.

 
Uavgjort i treningskamp

Publisert:

Staal møtte 2. divisjonskollega Bryne til treningskamp torsdag kveld.

 
 
Storscorer går fra Staal til MIL

Publisert:

Angrepsspiller Lars Edvard Danielsen har forlatt Staal. Han har signert for MIL og vil være en betydelig forsterkning for 4. divisjonslaget.

 
Trur ishall kan bli eit rimeleg prosjekt

Publisert: - Oppdatert: 07.03.2018 kl 08:49

Ei prosjektgruppe arbeider for å få realisert ein ishall i Ryfylke. – Det treng ikkje bli dyrt, seier initiativtakar Marius Bjørnør.

 
Følgde kvarandre tett

Publisert: - Oppdatert: 03.03.2018 kl 19:41

Pauseresultatet mellom Sandnes og Staal Jørpeland var 13-13 i Strandahallen i dag. Spenninga heldt heile kampen ut mellom tabellfiraren og toaren. Staal-spelar Emma Heng Walaunet blei så farleg framføre Sandnes-målet at ho fekk frimerke.

 
Til Forsand for å spille hjemmekamp

Publisert: - Oppdatert: 27.02.2018 kl 12:45

Torsdag spiller Staal sitt damelag årets første treningskamp. Forus og Gausel er motstander og kampen går på kunstgresset i Forsand.

 
Flaut av Staal mot MIL

Publisert: - Oppdatert: 24.02.2018 kl 15:02

MIL slo Staal 2-1 i treningskamp på Jørpeland fredag kveld. Det var flaue Staal-spillere som gikk av banen. Noe de ikke la skjul på.

 
Tente OL-elden i barnehagen

Publisert:

Torsdag føremiddag tente Bente Andersen Bjørlo OL-elden i Fjeldebakkane barnehage på Jørpeland. Etterpå var det på tide med kombinertkonkurranse og OL-medaljar.

 
KM-medalje på første forsøk

Publisert:

I høst begynte Benjamin Tveit Strømsvold fra Årdal med friidrett, og allerede i januar sprintet han inn til bronse på 200 meter og ble nummer fire på 60 meter i 17-årsklassen under innendørs-KM i Sandneshallen. 16-åringen konkurrerer for stavangerklubben Skjalg IL.

 
Publikum på Tau får sitte under tak

Publisert:

21. mars skal MIL møte Staal i NM-kvalifiseringskamp på Tau stadion. Da skal forhåpentligvis også den overbygde tribunen stå klar.

 
Årets siste mini-tur til Ådnanesnuten

Publisert: - Oppdatert: 14.02.2018 kl 09:11

Me har lagt den siste Mini Ti på tur-turen for sesongen til Ådnanesnuten i Strand kommune. Turen er cirka fem kilometer lang og du må opp 250 høgdemeter.

 
Tok sitt første KM-gull i stafett

Publisert:

Hjelmeland IL har stadig markert seg sterkare i langrenn. I helga gjekk eit lag frå klubben for første gong til topps i KM i stafett, då Jenter 13-14 vann sprintstafetten på Evje.

 
Full fart på hesteryggen

Publisert:

Beate Barka fra Jørpeland har alltid likt fart og spenning, og den unge montérytteren stortrives på hesteryggen når farten ligger mellom 40 og 50 kilometer i timen.

 
Nest siste minitur for sesongen

Publisert:

De nest siste minituren denne sesongen går til Steinsvikfjellet (393 meter over havet) i Årdal. Her får du utsikt både innover i Ryfylke og utover i Ryfylkebassenget.

 
Hetlesæter gjekk heilt til topps i KM

Publisert: - Oppdatert: 29.01.2018 kl 15:00

Mari Hetlesæter var den einaste som tok gull i KM i langrenn på Hovden i helga, men det var fleire lokale løparar som kom på pallen.

 
Har allerede planen klar

Publisert:

Ta’Ziyah Cristobel Garsjø fra Jørpeland spiller ishockey på Stavanger Hockey, og den store drømmen er å spille i National Hockey League (NHL) i USA.

 
Treng ein halv million til klubbhus

Publisert: - Oppdatert: 17.01.2018 kl 09:14

Grunnarbeidet til Hjelmeland Idrettslag sitt nye klubbhus er i gang. Idrettslaget utfordrar folk til å hjelpa dei med finansieringa.

 
Opp i høgda igjen

Publisert:

Me prøver oss litt opp av låglandet og har plassert posten på nesten 400 meter over havet oppe på Almåsen i Strand kommune. Dette er ein kort tur på cirka to kilometer tur-retur. Du stig rundt 150 høgdemeter på turen.

 
Staal skal møte MIL

Publisert: - Oppdatert: 15.01.2018 kl 14:41

Staal og MIL skal møtes til cupkamp.

 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Solabladet

Sandnesposten

Bygdebladet

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

ANNONSE