Skryt til MIL-spissparet

Skryt til MIL-spissparet

Publisert: - Oppdatert: 13.04.2018 kl 22:03

Klepp-trenar Runar Andersen skryt av MIL sin spissduo Asgeir Austigard og Lars Edvard Danielsen. Det var også dei som skåra begge måla til heimelaget i fredagskveldens kamp på Tau stadion.

Har de fasiten på fotballsesongen?

Har de fasiten på fotballsesongen?

Publisert: - Oppdatert: 13.04.2018 kl 12:32

Endelig er lokalfotball-podden her!

Tilbake i 2. divisjon med borteseier

Tilbake i 2. divisjon med borteseier

Publisert:

Staal sitt damelag sesongstartet i 2. divisjon på søndag med å vinne på bortebane mot Vestsiden Askøy.

Imponerende seier i seriestarten

Imponerende seier i seriestarten

Publisert:

MIL fikk søndag en god seriestart i 4. divisjon, med å slå Lura 4-2 på bortebane.

Staal skal møte Bryne i første cuprunde

Staal skal møte Bryne i første cuprunde

Publisert: - Oppdatert: 06.04.2018 kl 14:00

Norges Fotballforbund har trekt første runde i cupen. 3. divisjonslaget Staal skal spille hjemmekamp mot 2. divisjonslaget Bryne.

Slo verdsmeister i NM-stafett

Slo verdsmeister i NM-stafett

Publisert:

Dei to løparane frå Hjelmeland IL, Erlend Widerøe Hennig og Tobias Topp Sandvik, klarte ikkje å ta seg til finalen i sprintstafett i NM i Alta, men gjekk eit godt løp.

Staal knuste Lura - klar for første cuprunde

Staal knuste Lura - klar for første runde

Publisert: - Oppdatert: 05.04.2018 kl 08:24

Staal slo Lura hele 6-1 i andre runde i NM-kvalifiseringen, etter blant annet fire mål av de siste sesongers storscorer, Even Østensen.

Kan bli nøkkelspiller for Staal

Nykommer vil hjelpe Staal til første runde

Publisert: - Oppdatert: 03.04.2018 kl 11:18

Staal kan ha gjort en svært så verdifull signering for denne sesongen, da de fikk underskriften til islendingen Hinrik Atli Smarason. Onsdag kveld spiller han og resten av Staal-laget ny cupkamp.

Tidligere Staal-spiller er klar for Start

Tidligere Staal-spiller er klar for Start

Publisert:

Mathias Bringaker fra Jørpeland skifter klubb og blir eliteseriespiller igjen.

Konkurrerer i synkront kunstløp

Konkurrerer i synkront kunstløp

Publisert:

Stavanger Pearls er det eneste synkronlaget i kunstløp i Norge, og Maria Aakre fra Jørpeland har vært med siden starten i 2012.

Scoret fire mål for MIL

Scoret fire mål for MIL

Publisert:

MILs nyervervelse fra Staal laget alle målene da MIL vant 4-2 over Lura i en treningskamp.

Tok revansj på hjemmebane

Tok revansj på hjemmebane

Publisert: - Oppdatert: 11.03.2018 kl 21:18

Lørdag tapte staalherrene med syv mål mot Varhaug i Jæren Sparebank Arena. Søndag tok de revansj og vant 26-18 mot samme motstander i Strandahallen.

Uavgjort i treningskamp

Uavgjort i treningskamp

Publisert:

Staal møtte 2. divisjonskollega Bryne til treningskamp torsdag kveld.

Storscorer går fra Staal til MIL

Storscorer går fra Staal til MIL

Publisert:

Angrepsspiller Lars Edvard Danielsen har forlatt Staal. Han har signert for MIL og vil være en betydelig forsterkning for 4. divisjonslaget.

Trur ishall kan bli eit rimeleg prosjekt

Trur ishall kan bli eit rimeleg prosjekt

Publisert: - Oppdatert: 07.03.2018 kl 08:49

Ei prosjektgruppe arbeider for å få realisert ein ishall i Ryfylke. – Det treng ikkje bli dyrt, seier initiativtakar Marius Bjørnør.

Følgde kvarandre tett

Følgde kvarandre tett i Strandahallen

Publisert: - Oppdatert: 03.03.2018 kl 19:41

Pauseresultatet mellom Sandnes og Staal Jørpeland var 13-13 i Strandahallen i dag. Spenninga heldt heile kampen ut mellom tabellfiraren og toaren. Staal-spelar Emma Heng Walaunet blei så farleg framføre Sandnes-målet at ho fekk frimerke.

Til Forsand for å spille hjemmekamp

Staal til Forsand for å spille hjemmekamp

Publisert: - Oppdatert: 27.02.2018 kl 12:45

Torsdag spiller Staal sitt damelag årets første treningskamp. Forus og Gausel er motstander og kampen går på kunstgresset i Forsand.

Flaut av Staal mot MIL

Flaut av Staal mot MIL

Publisert: - Oppdatert: 24.02.2018 kl 15:02

MIL slo Staal 2-1 i treningskamp på Jørpeland fredag kveld. Det var flaue Staal-spillere som gikk av banen. Noe de ikke la skjul på.

Tente OL-elden i barnehagen

Tente OL-elden i barnehagen

Publisert:

Torsdag føremiddag tente Bente Andersen Bjørlo OL-elden i Fjeldebakkane barnehage på Jørpeland. Etterpå var det på tide med kombinertkonkurranse og OL-medaljar.

KM-medalje på første forsøk

KM-medalje på første forsøk

Publisert:

I høst begynte Benjamin Tveit Strømsvold fra Årdal med friidrett, og allerede i januar sprintet han inn til bronse på 200 meter og ble nummer fire på 60 meter i 17-årsklassen under innendørs-KM i Sandneshallen. 16-åringen konkurrerer for stavangerklubben Skjalg IL.

Publikum på Tau får sitte under tak

Publikum på Tau får sitte under tak

Publisert:

21. mars skal MIL møte Staal i NM-kvalifiseringskamp på Tau stadion. Da skal forhåpentligvis også den overbygde tribunen stå klar.

Årets siste mini-tur til Ådnanesnuten

Årets siste mini-tur til Ådnanesnuten

Publisert: - Oppdatert: 14.02.2018 kl 09:11

Me har lagt den siste Mini Ti på tur-turen for sesongen til Ådnanesnuten i Strand kommune. Turen er cirka fem kilometer lang og du må opp 250 høgdemeter.

Tok sitt første KM-gull i stafett

Tok sitt første KM-gull i stafett

Publisert:

Hjelmeland IL har stadig markert seg sterkare i langrenn. I helga gjekk eit lag frå klubben for første gong til topps i KM i stafett, då Jenter 13-14 vann sprintstafetten på Evje.

Full fart på hesteryggen

Full fart på hesteryggen

Publisert:

Beate Barka fra Jørpeland har alltid likt fart og spenning, og den unge montérytteren stortrives på hesteryggen når farten ligger mellom 40 og 50 kilometer i timen.

Nest siste minitur for sesongen

Nest siste minitur for sesongen

Publisert:

De nest siste minituren denne sesongen går til Steinsvikfjellet (393 meter over havet) i Årdal. Her får du utsikt både innover i Ryfylke og utover i Ryfylkebassenget.

Nyheter fra andre aviser

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...