Tipper at Staal havner på 12. plass

Tipper at Staal havner på 12. plass

Publisert: - Oppdatert: 05.04.2016 kl 08:51

Lokalfotballblogger Lars Fisketjøn har vurdert 3. divisjonspuljene.

Når hodet jobber mot deg

Når hodet jobber mot deg

Publisert:

April. O salige april. Aldri før har du kommet så kjapt. Januar, februar og mars, hvor ble dere av? Dagene har bare løpt av sted. Jeg prøver å fortrenge det, men vet det så alt for godt, at etter april kommer mai. Det er i mai det smeller. 27 mai 07.00 Llinden, Bulgaria.

Tror MIL vil kjempe i toppen

Tror MIL vil kjempe i toppen

Publisert:

Lokalfotballblogger Lars Fisketjøn har vurdert 4. divisjonspuljene.

På en liten øy i øyriket

På en liten øy i øyriket

Publisert:

Turmulighetene på Færøyene er mange og varierte. Årstiden er ikke den beste for turgåing i fjellet, men likevel ble det tur. Her er det liten og ingen vegetasjon og dermed relativt enkelt å se hvor man kan gå og hva som fungerer. Her er ingen trær i veien for sikten, og det er bare å se seg rundt og...

Heilt topp på topptur utan sikt

Nådde ikkje målet

Publisert: - Oppdatert: 24.03.2016 kl 21:32

Bergefjellet-Vikastakken; topptur med god utsikt. Verkar freistande, ikkje sant? I alle fall for ei som elskar bratte oppoverbakkar, åndelaus utsikt og å overvinna seg sjølv.

Tips til enkel påskepynt

Tips til enkel påskepynt

Publisert: - Oppdatert: 22.03.2016 kl 14:56

Lag eit koseleg påskebord med enkle grep. Interiørkonsulent Hilde Hauge har tips til søte, små garnduskar, blomster av eggekartong og harepus av dorull.

Litt sivil ulydnad, takk

Litt sivil ulydnad, takk

Publisert:

Når byråkratiet trumfar fornufta, går det ut over avdøde tante Anna.

Tøft for Forsand og Hjelmeland

Har liten tro på Forsand og Hjelmeland

Publisert: - Oppdatert: 16.03.2016 kl 10:19

Lokalfotballblogger Lars Fisketjøn har vurdert de 80 svakeste lagene i lokalfotballen.

Et slag for matpakken

Et slag for matpakken

Publisert:

Jeg vil gjerne slå et slag for matpakken. Matpakken som har fulgt meg gjennom mange mange år. Fra barnehagen, barneskolen, ungdomsskole, videregående og til slutt på jobb. Kjære matpakke. Jeg vil takke for alt du har gitt meg. Ny energi, en god og mett mage, ny giv, nytt pågangsmot. Heldigvis slutte...

Utsyn til «alt»

Utsyn til «alt»

Publisert:

Sjå til Trodlatysdal, Nes og Lauvåsen frå same plass! Det er kanskje ikkje heilt sant, berre delvis. Overskrifta lyg ikkje, men eg tek kanskje litt godt i. Alt kan vi ikkje sjå frå denne plassen eg vil skrive om i dag, men at du kan sjå sletta i Årdal, inn til Trodlatysdal, og opp til Nes i Årdal; d...

Yoga på jobb

Yoga på jobb

Publisert:

Vitenskapelige studier viser at yoga kan redusere stress, være effektivt mot ryggplager, gi bedre søvn og hjelpe mot depresjon. Det fine med yoga er at man kan gjøre yoga hvor som helst, også på arbeidsplassen.

Første steg i nytt kapittel

Første steg i nytt kapittel

Publisert:

Sånn, nå var det gjort. Det første steget mot maratonløpet i mai er tatt. Det første av mange, vel å merke. Men det er deilig å være i gang. Dette er et nytt kapittel for meg. Aldri før har jeg fokusert så mye på et løp eller på løping generelt. Jeg har aldri hatt et så konkret individuelt idrettsli...

Heksekunst og menneskeverd

Heksekunst og menneskeverd

Publisert:

Uganda som land går fremover på mange områder, både når det gjelder utdanning, teknologi og helse. Likevel er det forventet et rekordhøyt antall rituelle menneskeofringer i Uganda i 2016. Hvordan kan dette ha seg?

Møte med medmenneske

Møte med medmenneske

Publisert:

Gjensynsgleda mellom flyktningane og leksehjelparane deira nede i kjellaren i Forsand bedehus tidlegare denne veka rørte meg. Gjorde meg håpefull for framtida. For ingenting er som desse inderlege og ekte møta mellom menneske.

Skap blei omskapt

Skap blei omskapt

Publisert:

Skapet til jenterommet skulle eigentleg vera i ein mintgrøn farge, men då interiørkonsulent Hilde Hauge ikkje hadde denne fargen på lager heime, blei det gult og rosa i staden.

Fjellvettreglene i praksis

Fjellvettreglene i praksis

Publisert:

Turlagsleder Agnas Eystberg går gjennom fjellvettreglene og gir gode tips til hvordan du skal oppføre deg i heia. Den rutinerte turentusiasten har selv opplevd flere ganger hvor nyttige disse reglene er.

Idrettsglede er ingen klisjé

Idrettsglede er ingen klisjé

Publisert: - Oppdatert: 17.02.2016 kl 13:16

Noen kaller idrettsglede en klisjé. Sola-spiller Therese N. Nordbø fra Fiskå, er ikke enig. Hun kan ikke finne et mer passende ord for samholdet i idretten.

Yogastudier på Bali

Yogastudier på Bali

Publisert:

Mens andre stod midt i julestria, ble jeg ferdig med julefeiring og utdeling av julegaver midtveis i desember. Ryggsekkene og julegavene pakket jeg parallelt og organisering av siste yogaklasser før jul og planer for nyåret var på plass.

Det handler om å ta et valg

Egne valg

Publisert: - Oppdatert: 09.02.2016 kl 15:26

Vi tar mange valg hver dag. Noen store, noen små, noen betydningsfulle, noen mindre betydningsfulle. Uansett, hver og en av oss tar valg for oss selv. I vårt liv. Valg som passer for oss.

Route 66

Route 66

Publisert:

Sammen med kolleger reiste Tore Voster i fjor vår til USA for å kjøre Route 66 på Harley Davidson-sykler. I Strandbuenbloggen forteller han om turen.

Herlig kulturkollisjon

Herlig kulturkollisjon

Publisert:

Når en skal bli kjent med en ny kultur er det klart at det skjer en del misforståelser og kulturkollisjoner underveis. Det skjer med flyktninger og innvandrere som kommer til Norge, og det skjedde med meg da jeg kom til Uganda.

Frå Stemmen til Verpekassen

Frå Stemmen til Verpekassen

Publisert:

Ingen ting er som tur ein flott vinterdag!

En stemme for de stemmeløse

En stemme for de stemmeløse

Publisert:

«Vil du løpe maraton fra Bulgaria til Hellas for A21 i mai?». Bulgaria, der har jeg jo aldri vært. Hellas, jeg elsker Hellas. Sol og varme. JA! Jeg fokuserte kun på Bulgaria og Hellas, og tenkte egentlig ikke over at dette ikke var en helt vanlig sommerferie.

I januar-dvale

I januar-dvale

Publisert:

Ja godt folk, da var vi allerede langt inn i det nye året. Jeg må jo få si godt nyttår til dere alle, selv om det lakker og lir i januar nå. Nytt år, nye muligheter som en som ofte sier til hverandre. Nyttårsforsetter og ønsker om å bedre på det ene og det andre.

Det enkle er ofte det beste

Enkelt og godt

Publisert: - Oppdatert: 19.01.2016 kl 15:11

Det er ikkje alltid det mor synest er ein god idé fell like godt i smak hos ungane i ein barnebursdag. Det enkle kan her også ofte vera det beste.

Nyheter fra andre aviser

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...