Flaut av Staal mot MIL

Flaut av Staal mot MIL

Publisert: - Oppdatert: 24.02.2018 kl 15:02

MIL slo Staal 2-1 i treningskamp på Jørpeland fredag kveld. Det var flaue Staal-spillere som gikk av banen. Noe de ikke la skjul på.

Tente OL-elden i barnehagen

Tente OL-elden i barnehagen

Publisert:

Torsdag føremiddag tente Bente Andersen Bjørlo OL-elden i Fjeldebakkane barnehage på Jørpeland. Etterpå var det på tide med kombinertkonkurranse og OL-medaljar.

KM-medalje på første forsøk

KM-medalje på første forsøk

Publisert:

I høst begynte Benjamin Tveit Strømsvold fra Årdal med friidrett, og allerede i januar sprintet han inn til bronse på 200 meter og ble nummer fire på 60 meter i 17-årsklassen under innendørs-KM i Sandneshallen. 16-åringen konkurrerer for stavangerklubben Skjalg IL.

Publikum på Tau får sitte under tak

Publikum på Tau får sitte under tak

Publisert:

21. mars skal MIL møte Staal i NM-kvalifiseringskamp på Tau stadion. Da skal forhåpentligvis også den overbygde tribunen stå klar.

Årets siste mini-tur til Ådnanesnuten

Årets siste mini-tur til Ådnanesnuten

Publisert: - Oppdatert: 14.02.2018 kl 09:11

Me har lagt den siste Mini Ti på tur-turen for sesongen til Ådnanesnuten i Strand kommune. Turen er cirka fem kilometer lang og du må opp 250 høgdemeter.

Tok sitt første KM-gull i stafett

Tok sitt første KM-gull i stafett

Publisert:

Hjelmeland IL har stadig markert seg sterkare i langrenn. I helga gjekk eit lag frå klubben for første gong til topps i KM i stafett, då Jenter 13-14 vann sprintstafetten på Evje.

Full fart på hesteryggen

Full fart på hesteryggen

Publisert:

Beate Barka fra Jørpeland har alltid likt fart og spenning, og den unge montérytteren stortrives på hesteryggen når farten ligger mellom 40 og 50 kilometer i timen.

Nest siste minitur for sesongen

Nest siste minitur for sesongen

Publisert:

De nest siste minituren denne sesongen går til Steinsvikfjellet (393 meter over havet) i Årdal. Her får du utsikt både innover i Ryfylke og utover i Ryfylkebassenget.

Hetlesæter gjekk heilt til topps i KM

Hetlesæter gjekk heilt til topps i KM

Publisert: - Oppdatert: 29.01.2018 kl 15:00

Mari Hetlesæter var den einaste som tok gull i KM i langrenn på Hovden i helga, men det var fleire lokale løparar som kom på pallen.

Har allerede planen klar

Har allerede planen klar

Publisert:

Ta’Ziyah Cristobel Garsjø fra Jørpeland spiller ishockey på Stavanger Hockey, og den store drømmen er å spille i National Hockey League (NHL) i USA.

Treng ein halv million til klubbhus

Treng ein halv million til nytt klubbhus

Publisert: - Oppdatert: 17.01.2018 kl 09:14

Grunnarbeidet til Hjelmeland Idrettslag sitt nye klubbhus er i gang. Idrettslaget utfordrar folk til å hjelpa dei med finansieringa.

Opp i høgda igjen

Opp i høgda igjen

Publisert:

Me prøver oss litt opp av låglandet og har plassert posten på nesten 400 meter over havet oppe på Almåsen i Strand kommune. Dette er ein kort tur på cirka to kilometer tur-retur. Du stig rundt 150 høgdemeter på turen.

Staal skal møte MIL

Staal skal møte MIL

Publisert: - Oppdatert: 15.01.2018 kl 14:41

Staal og MIL skal møtes til cupkamp.

Even fikk smake på profflivet

Even fikk smake på profflivet

Publisert: - Oppdatert: 15.01.2018 kl 08:29

I oktober ble Even Barka Amdal fra Jørpeland invitert til å delta på «Benfica Elite International Development Program», der han og 15 utvalgte fotballtalenter fra hele verden fikk prøve seg som fotballspillere på heltid.

Godt besøk da Staal spilte mot elitelag

Godt besøk da Staal spilte mot elitelag

Publisert:

167 tilskuere var til stede og så Staal spille mot elitelaget Sola på Jørpeland. Gjestene vant 41-16.

Eliteserieklubb topper laget mot Staal

Eliteserieklubb topper laget mot Staal

Publisert:

Sola stiller med blant andre Tonje Nøstvold i treningskamp mot 3. divisjonslaget Staal.

Her settes det ny verdensrekord

Her settes det ny verdensrekord

Publisert: - Oppdatert: 06.01.2018 kl 15:51

NM i juletrekasting på torget på Jørpeland lørdag ble en spennende og underholdende konkurranse. Den nye verdensrekorden er på 12,04 meter.

Sterk opning på norgescuphelga

Sterk opning på norgescuphelga

Publisert: - Oppdatert: 06.01.2018 kl 11:48

Dei to skitalenta frå Hjelmeland, Mari Hetlesæter (18) og Tobias Topp Sandvik (19), gjekk veldig bra på Beitostølen fredag.

Morten Bjørlo har funnet seg ny klubb

Morten Bjørlo har funnet seg ny klubb

Publisert: - Oppdatert: 04.01.2018 kl 13:45

Morten Bjørlo skal spille for Nest-Sotra kommende sesong. Kontrakten med OBOS-klubben ble skrevet onsdag kveld. Han var også invitert til å prøvespille på ny med Viking.

Mini-tur til Gåsavatnet

Mini-tur til Gåsavatnet

Publisert:

Årets første Mini Ti på tur går til Gåsavatnet i Forsand frå Kvalvåg. Dette er ein lettgått tur på rundt tre kilometer tur-retur.

Klare for skolefinale

Klare for skolefinale

Publisert:

Fotballjenter fra Jørpeland ungdomsskole er klare for finale i skolecupen. Finalen finner sted Randaberg Arena 9. januar.

Topp tur i Jørpelands skjærgård

Topp tur i Jørpelands skjærgård

Publisert:

Denne gangen er Mini 10 på tur-stolpen satt ut på det «nye» tureldoradoet i Strand. Utenfor Stålverket ligger Jørpelandsholmen som er blitt bundet sammen med fastlandet med Staalverksbrua.

Fekk pris for bru og holme

Fekk pris for bru og holme

Publisert:

Strand kommune fekk i dag Rogaland fylkeskommune sin tilgjengelegheitspris for Staalverksbruå og byparken på Jørpelandsholmen.

Wodka inn i Staals trenerapparat

Wodka inn i Staals trenerapparat

Publisert:

Staal har engasjert Marcin Wodka i sitt trenerapparat. Wodka har de åtte siste årene trent Hjelmeland.

Fine skiforhold i lysløypa

Håper det kjem meir snø i løpet av veka

Publisert: - Oppdatert: 11.12.2017 kl 15:25

Løypekjørar Ola Mjølhus har køyrd opp skispor i lysløypa på Bjødnabu i Hjelmeland. Han håper det kjem meir snø i løpet av veka.

Nyheter fra andre aviser

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...